Küldetés

 

A Kertész Családi Napközi egy olyan helyet biztosít a gyermekeknek, amely szeretetteljes, elfogadó, meghitt, éppúgy mint egy család. A gondozókkal kialakított közeli kapcsolatnak köszönhetően könnyebbé válik az édesanyától való elszakadás folyamata, a közösségbe történő beilleszkedés és megjelenik a közös tanulás élménye.

Célunk, hogy az életkori és egyéni sajátosságok, és az eltérő fejlődési ütem figyelembevételével segítsük a ránk bízott gyermekek személyiségének kibontakozását. Szeretnénk, ha a Kertész Családi Napközivel együttműködő családok a lehető legkisebb stresszként élnék meg a gyermek közösségbe kerülését; és szeretnénk, ha a gyermek a szüleitől távol is a biztonság és szeretet légkörében, ingergazdag környezetben tölthetnék el az időt. A gyermekek ellátását végző szakképzett csecsemő- és kisgyermek nevelőink, továbbá angol szakos óvodapedagógusunk és pedagógiai asszisztensünk a mindennapi gondozás-nevelés során nagy hangsúlyt fektetnek a gyermekek igényeire reagáló válaszkész gondozásra.

Önfeledt játékot, játszva tanulást, kortársakkal való ismerkedést és játékot kínálunk, felkészítjük a gyermeket az óvodai közösségbe történő beilleszkedésre és önállóságra.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük