Munkatársak

Kovács Gábor vagyok a Kertész Családi Napközi fenntartója.

Kovács Gábor_fotóBudapesten élek feleségemmel és két kislányommal. Vállalkozó vagyok, elsősorban pályázatírással foglalkozom. Joggal kérdezhetik, hogy miért Egerben és miért éppen családi napközit hoztam létre.

Egerben születtem és nőttem fel, a szüleim és családom egy része még ma is a környéken él. Eger a szívügyem.

A családi napközit pedig (gyermekeimmel szerzett tapasztalataim alapján) kiváló lehetőségnek tartom arra, hogy a kisgyermekes családok életében gyakori gondozási, felvigyázási szükségletekre emberközeli, színvonalas választ adjunk.

A Kertész Családi Napközi kialakításával egy ilyen lehetőség megteremtésén fáradozunk Egerben is.


Tomori Brigitta vagyok. Óvónőként végeztem Sopronban. A képzés során az óvodapedagógián belül elsajátítottam az “angol nyelv az óvodában” specializációt is.

brigiHogy miért is lettem óvónő? Mikor érettségi után választás elé kerültem, sokat gondolkodtam, mi leszek, ha nagy leszek. Bármilyen területet is néztem, egyedül a gyerekek között éreztem jól magam. Emellett nagyon szerettem az angol nyelvet. Az egyetemen olyan szerencsés helyzetbe kerültem, hogy ezt a kettőt egybe köthettem.

Dolgoztam óvodákban, illetve 7 hónapot Olaszországban tölthettem, ahol angolt tanítottam óvodában és általános iskolában.

Szeretném a Kertész Családi Napköziben megforduló gyermekek mindennapjaiba is becsempészni az angol nyelvet. Tudom, hogy a gyermek elsődleges feladata, hogy játsszon, felfedezze a világot. A csecsemőkor és kisgyermekkor természetes állapota a nyugalom, a biztonság és az önfeledt játék. Azonban a babák nagyon fogékonyak mindenre. Ha természetessé és játékká tudjuk varázsolni számukra az idegen nyelvvel való ismerkedést, azzal behozhatatlan előnyre tehetnek szert ezen a területen.


Márkus Viktória vagyok, Egerben az Eszterházy Károly Főiskolán végeztem, mint csecsemő- és kisgyermeknevelő.

Mindig is érvikidekeltek a kisgyermekek, de főleg az, hogy én foglalkozhassak velük. Úgy gondolom ők még abba a korba tartoznak, akik őszintén ki tudják fejezni szeretetüket, hálájukat az emberek felé, és ők azok, akik tiszta szívvel hálálkodnak azért, ha szeretetet kapnak. Én pedig minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy segítsem a gyermekek testi, értelmi, érzelmi fejlődését.

Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetek a gyermekek 20 hetes kortól 3 éves korig tartó életszakaszának.